Woonruimte voor seizoenarbeiders

Regelmatig plaatst Multihome woonoplossingen bij tuinders en kwekerijen om tijdelijke arbeidskrachten een prima onderkomen te bieden. De woonunits zijn geheel zelfvoorzienend en er zijn diverse maatvoeringen en indelingen mogelijk en op voorraad.

Woonruimte voor seizoenarbeiders kopen

Wanneer u ieder jaar woonruimte voor seizoenarbeiders wilt genereren, dan is het misschien iets om woonunits te kopen. Bij Multihome verkopen we zowel losse als geschakelde woonunits met diverse verschillende indelingen. Er zijn tal van mogelijkheden bij het kopen van een of meerdere woonunits. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot woonruimte voor seizoenarbeiders, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier, maar u kunt ons ook bereiken op het nummer (0413)352540.

Woonruimte voor seizoenarbeiders huren

Misschien dat het voor u wel voordeliger is om woonruimte voor uw seizoenarbeiders te huren. Ook dit is geen enkel probleem en wij denken graag mee naar de beste oplossing. Er zijn tal van mogelijkheden met betrekking tot het huren van woonruimte voor seizoenarbeiders. Neem gerust contact met ons op om deze mogelijkheden door te nemen.

Klantgerichte service bij Multihome

Bij Multihome streven wij naar een tevreden klant. Om dit doel te bereiken werken wij met een echte klantgerichte aanpak. Bent u op zoek naar woonruimte voor seizoenarbeiders, dan gaan wij graag met u om de tafel om een passende oplossing op maat te bedenken. Wij zijn u graag van dienst. Wanneer u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Offerte woonruimte voor seizoen arbeiders

Weet u al helemaal wat u wilt met uw woonruimte voor seizoenarbeiders en wilt u hiervoor een offerte? Geen enkel probleem. U kunt hieronder snel, gratis en vrijblijvend uw offerte aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen en u snel iets laten weten. Multihome is u graag van dienst!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Covid19 teststraten in Eindhoven en Valkenswaard

We realiseerden een GGD Teststraat in Eindhoven en Valkenswaard die ook in de winter uitkomst biedt. Het is een opdracht waarvan we natuurlijk hadden gehoopt dat het helemaal niet nodig zou zijn. We zijn wel blij dat we zo snel…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan