Woonunit kopen

Naast het huren van woonunits kunt u bij Mulithome ook een woonunit kopen. U kunt bij ons losse woonunits kopen maar ook geschakelde units met een groot aantal interieurindelingen. Er zijn tal van mogelijkheden met betrekking tot het kopen van een woonunit. Voor meer informatie over alle mogelijkheden die we hebben met betrekking tot de woonunits van Multihome kunt u altijd contact met ons opnemen.

Woonunits kopen uit voorraad

Meestal kunnen we uit voorraad leveren (binnen 2 weken), zodat we op korte termijn aan uw wensen kunnen voldoen.
Natuurlijk zijn de woonunits voorzien van verlichting, elektrische verwarming en eigen groepenkast. Afhankelijk van uw toepassing kunnen ze ook geleverd worden met keukenblok en toilet. U kunt ook een woonunit kopen die geheel voor u op maat gemaakt wordt.

Woonunit kopen op maat

Wij streven bij Multihome naar een maximale klanttevredenheid, om dit te realiseren gaan we samen met u in een persoonlijk gesprek zodat u een woonunit koopt op maat, die speciaal voldoet aan uw wensen. Wij helpen u bij het zo optimaal mogelijk inrichten van uw woonunit. Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening met betrekking tot het kopen van een woonunit op maat, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan erg gemakkelijk en snel door het invulformulier hieronder in te vullen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer (0413)352540. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte woonunit kopen

Wanneer u al helemaal weet wat voor een woonunit u wilt, dan kunt u hieronder heel snel en gemakkelijk een offerte aanvragen. Het aanvragen van de offerte is gratis en ook geheel vrijblijvend. Wanneer wij de offerteaanvraag ontvangen hebben, dan zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. We gaan de aanvraag bekijken en zullen u vervolgens zo snel mogelijk iets laten horen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan