Bouwketen onderaannemers

Vaak zorgen aannemers voor eigen bouwketen en units op de bouw. In opdracht van een zorginstelling heeft Multihome onderaannemers gezamenlijk gehuisvest. Dit om meer structuur en uitstraling te creëren. Door te kiezen voor Multihome-units is men verzekerd voor een oplossing voor lange tijd!

Bouwketen voor onderaannemers

Een bouwkeet of een werfkeet is een tijdelijke en een verplaatsbare huisvesting voor bouwvakkers, aannemers en onderaannemers op de bouwplaats. Voor onderaannemers is een bouwkeet perfect om in te vergaderen. Bij Multihome is het zowel mogelijk om bouwketen voor onderaannemers te huren als te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze bouwketens speciaal op maat te laten maken. Wanneer u meer wilt weten over de diensten van Multihome met betrekking tot bouwketen voor onderaannemers, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Klanttevredenheid bij Multihome

Bij Multihome streven wij naar een maximale klanttevredenheid. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen is het daarom ook mogelijk om professioneel en persoonlijk advies op maat te krijgen. Wij zullen u helpen met het zo optimaal mogelijk inrichten van uw bouwkeet. Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening of wanneer u graag een keer op gesprek komt, neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan bij ons erg gemakkelijk door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel van ons laten horen. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mogelijk om ons te bellen. Telefonisch zijn we bereikbaar op (0413)352540. Wij zijn u graag van dienst.

Bouwketen onderaannemers offerte

Weet u al helemaal wat u wilt en wilt u hiervoor een offerte aanvragen? Geen enkel probleem. U kunt hieronder heel gemakkelijk gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen deze offerte vervolgens in behandeling nemen en u zo snel mogelijk een antwoord sturen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan