Bouwketen

Bouwketen, bouwunits of werfketen zijn tijdelijke en verplaatsbare huisvesting voor bouwvakkers op de bouwplaats. Een bouwkeet is in eerste instantie bedoeld als ruimte om te eten en voor de pauzes van de bouwvakkers. Maar daarnaast kunnen bouwketen ook worden gebruikt om gereedschap en materiaal in op te slaan. Bij Multihome is het bijvoorbeeld mogelijk om een bouwkeet te huren, te kopen of om een bouwkeet speciaal op maat te laten maken.

Bouwkeet

Voor zowel grote als kleine bouwprojecten door heel het land verzorgt Multihome de huisvesting van bouwvakkers. De Multiflex bouwketen van Multihome zijn uitstekend geschikt als bouwplaats voorzieningen maar ook als bouwketen voor onderaannemers. Door het sterke frame en gebruik van degelijke materialen gaan de units geruime tijd mee. Dit maakt de bouwkeet een ideale tijdelijke oplossing tijdens de bouw, welke geschikt zijn voor huisvesting, pauzes, sanitaire voorzieningen, vergaderruimtes of zelfs als flexibel kantoor op de bouwplaats.

Bouwunits op maat

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar units op bouwplaatsen? Bij Multihome denken we graag met u mee, zodat we voor u slimme oplossingen op het gebied van tijdelijke huisvesting kunnen leveren. Hierbij houden we rekening met alle aspecten van de bouwunit en nemen we uw eigen wensen en eisen ook mee. Door onze kennis over de tijdelijke units te combineren met de kennis over uw eigen branche, kunnen we voor u de juiste maatwerk oplossing ontwerpen en realiseren.

Heeft u interesse om bouwketen of bouwunits te kopen of huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan overleggen we graag met u over de verschillende mogelijkheden.

Bouwketen van Multihome

Bent u op zoek naar bouwketens? Dan bent u bij Multihome helemaal aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem direct contact op of bel naar (0413) 352540.

Daarnaast is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend ons offerteformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens spoedig contact met u opnemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan