Gebruikte kantoorunits

Multihome is dé specialist als het gaat om een tijdelijke en semi-permanente huisvesting. Wij leveren diverse soorten units in verschillende branches. Van simpele units voorop een bouwplaats tot volledig ingerichte gebruikte kantoorunits.

Bij ons is het mogelijk om de units te huren of te kopen. Het komt regelmatig voor dat wij kantoorunits terug krijgen die nog in prima staat verkeren. Hierdoor bieden wij ook een ruim assortiment gebruikte kantoorunits tegen aantrekkelijke prijzen. Aangezien de kantoorunits uit degelijke materialen bestaan hebben deze nog een lange levensduur. Het is mogelijk dat wij de gebruikte kantoorunits geheel naar uw wens kunnen aanpassen.

Beste kwaliteit gebruikte kantoorunits

Kwaliteit is voor ons bedrijf erg belangrijk. Niet alleen onze dienstverlening en service zijn van hoge kwaliteit maar ook al onze kantoorunits en overige units, die wij verkopen en verhuren voldoen daaraan. Onze units zijn zo ontworpen:

  • Dat ze efficiënt te produceren zijn,
  • Flexibel samen te voegen,
  • Gemakkelijk in onderhoud,
  • Probleemloos te recyclen.

Gebruikte kantoorunit huren

U bent bij ons op het juiste adres om diverse soorten kantoorunits te huren. Ook wanneer u een gebruikte kantoorunit wilt huren bent u bij ons op de goede plek. Kantoorunits worden steeds vaker gehuurd door bedrijven. Dit komt omdat bedrijven steeds flexibeler moeten kunnen reageren op zowel interne als externe omstandigheden. Wilt u een gebruikte kantoorunit huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Gebruikte kantoorunit kopen

Of wilt u toch liever een gebruikte kantoorunit kopen? Ook dit is geen probleem. Wij leveren kantoorunits aan vele diverse branches. Zo leveren we kantoorunits aan bijvoorbeeld bedrijven, de bouw, maar ook aan de gezondheidszorg of scholen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot gebruikte kantoorunits? Dan lichten wij deze graag aan u toe in een persoonlijk gesprek. U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen om bijvoorbeeld een afspraak te maken. Telefonisch zijn we bereikbaar op (0413) 352540.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan