Gebruikte unit als garage of opslag

Bij Multihome hebben we een groot aantal gebruikte units. Als vanzelfsprekend wordt aan de gebruikte units dezelfde aandacht besteed aan de afwerking en het transport als bij een nieuwe unit. Wij hebben een grote voorraad van gebruikte units, zo ook gebruikte garage units of gebruikte opslag units. Bent u op zoek naar een gebruikte unit als garage of opslag? Dan bent u bij Multihome helemaal op het juiste adres.

Gebruikte unit als garage

Een gebruikte unit als garage is perfect geschikt voor de opslag van uw spullen en producten. Bij Multihome zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot een garage unit. Zo bieden wij gebruikte garage units aan met een roldeur of een loopdeur, net wat u wilt. Wanneer u meer wilt weten over onze gebruikte garage units, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee om u in uw wensen te kunnen voorzien.

Gebruikte unit voor opslag

Naast dat wij gebruikte units aanbieden die te gebruiken zijn als garage, zijn deze gebruikte units ook te gebruiken als opslag units. Met dank aan deze opslag units kunt u uw spullen gemakkelijk opbergen wanneer u deze een tijdje niet nodig heeft.

Gebruikte unit als garage of opslag van Multihome

Bij Multihome bieden wij een groot aanbod aan gebruikte units als garage of opslag. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot deze units kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door middel van ons contactformulier. Een andere optie is door ons te bellen. U kunt ons bellen op het nummer (0413)352540. Wanneer u ons contactformulier heeft ingevuld dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wanneer u al helemaal weet wat u wilt, dan is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan