Gebruikte units

Bij Multihome heeft u de keuze uit nieuwe of gebruikte units. Natuurlijk wordt bij een gebruikte unit dezelfde aandacht besteed aan de afwerking, het transport en de plaatsing als bij een nieuwe unit. Wij hebben continue een voorraad van gebruikte units zodat wij eventueel snel aan uw wensen kunnen voldoen. Zo hebben we noodlokalen op voorraad waardoor de noodlokalen binnen 3 weken gebruiksklaar zijn.

Diverse gebruikte units

Bij Multihome hebben we een grote voorraad aan diverse gebruikte units. Wilt u binnen korte termijn over een unit kunnen beschikken, dan is dit bij Multihome dus geen enkel probleem.

Gebruikte unit als garage opslag

Bent u opzoek naar een gebruikte unit als garage opslag, dan bent u bij ons op het juiste adres. Een grote garage unit is natuurlijk ideaal voor de opslag van bijvoorbeeld producten.

Gebruikte kantoorunit

Maar ook wanneer u op zoek bent naar een gebruikte kantoorunit bent u bij ons helemaal op de goede plek. Multihome is dé specialist als het gaat om een tijdelijke en semi-permanente huisvesting. Wij leveren diverse soorten kantoorunits. Dit kan gaan van simpele kantoorunits voor bijvoorbeeld op de bouw tot volledig ingerichte kantoorunits. U kunt de gebruikte kantoorunits van Multihome zowel huren als kopen.

Gebruikte woonunit

Gaat u bijvoorbeeld verbouwen en bent u opzoek naar een gebruikte woonunit? Dan heeft u bij Multihome een gebruikte woonunit die met zeer veel aandacht is behandeld. In een persoonlijk gesprek behandelen we graag alle aspecten die bij een tijdelijke huisvesting komen kijken.

Gebruikte unit van Multihome

Bent u op zoek naar een gebruikte unit? Dan heeft u bij Multihome dé perfecte partij gevonden. Wanneer u nog vragen heeft over onze diensten, vul dan gerust het contactformulier hieronder in of geef ons een belletje op (0413)352540. Daarnaast is het ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen u spoedig een antwoord geven.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan