Gebruikte woonunits

Bij Multihome heeft u de keuze tussen nieuwe en gebruikte woonunits. Natuurlijk besteden we aan een gebruikte woonunit net zoveel aandacht aan de afwerking, het transport en de plaatsing als we doen bij een nieuwe woonunit.

Bij Multihome is het mogelijk om de gebruikte woonunits te huren of te kopen. Wij krijgen regelmatig woonunits terug die in een prima staat verkeren. Hierdoor bieden wij dan ook ruim assortiment gebruikte, tweedehands woonunits tegen aantrekkelijke prijzen aan. Onze woonunits bestaan uit zeer degelijke materialen waardoor ze een erg lange levensduur hebben.

Gebruikte woonunit huren

U bent bij ons helemaal op het juiste adres wanneer u een woonunit wilt huren. Zeker wanneer u gebruikte woonunits wilt huren hebben wij erg veel keus. Met onze modulaire woonunits bent u van alle gemakken voorzien. Wij hebben diverse mogelijkheden met betrekking tot het huren van gebruikte woonunits. Hierdoor is het geen enkel probleem om een woonunit te huren die helemaal voldoet aan uw wensen. Naast onze gebruikte woonunits die u kunt huren, is het natuurlijk ook mogelijk om een nog niet gebruikte woonunit te huren.

Gebruikte woonunits te koop

Naast dat u bij ons gebruikte woonunits kunt huren, hebben wij ook gebruikte woonunits te koop. Wanneer u al weet aan welke eisen een woonunit moet voldoen, dan kunt u hieronder zelfs al een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze verwerken en spoedig contact met u opnemen.

Op zoek naar een tweedehands woonunit?

Wanneer u op zoek bent naar een gebruikte, tweedehands woonunit, dan helpen wij u graag verder. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag alle aspecten die komen kijken bij een tijdelijke huisvesting toe. U kunt een afspraak met ons maken via het onderstaande contactformulier, maar daarnaast kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen op het nummer (0413)352540. Wij staan u graag te woord.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan