Gezondheidszorg units

De gezondheidszorg is voortdurend in beweging; nieuwe behandelmethoden, nieuwe zorgtaken, een groter beroep op de beschikbare middelen, lang vooruitkijken is nog nooit zo lastig geweest. Dat vraagt dus om snel en flexibel aanpassen aan veranderende omstandigheden. De besluitvorming van bovenaf kenmerkt zich ook door een behoorlijke stroperigheid. En dus komt het inspelen op nieuwe ontwikkelingen uiteindelijk in de knel.

Units voor de gezondheidszorg

Gebruiksklare units zijn hiervoor vaak de beste remedie. Snel geleverd, perfect samen te stellen en flexibel in de mogelijkheden. Multihome is bekend met de eisen in de gezondheidszorg en kan prima oplossingen aanreiken. Bekijk eens onze mogelijkheden voor mantelzorgunits of wmo units.

Een ander ontwikkeling in de gezondheidszorg is het streven om mensen langer in hun eigen vertrouwde omgeving te laten en zorg naar de mensen toe te brengen (in plaats van de mensen naar de zorg). Binnen het kader van de WVG (de Wet Voorzieningen Gehandicapten) kunnen flexibele woonunits een perfecte oplossing bieden voor bijvoorbeeld beganegrondse uitbreiding zonder dat er ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Een kwestie van slim omgaan met de mogelijkheden en creatief omgaan met de materialen die je hebt.

Gezondheidszorg units bij Multihome

Natuurlijk kunnen we hier niet compleet zijn. Uiteraard komen we u in een persoonlijk gesprek graag alle aspecten van tijdelijke huisvesting toelichten. Bent u benieuwd naar de gezondheidszorg units van Multihome? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan erg gemakkelijk door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer (0413)352540.

Wanneer u al helemaal weet wat u wilt met betrekking tot een gezondheidszorg unit, dan is het ook mogelijk om direct al een offerte aan te vragen. Een offerte kunt u hieronder aanvragen. De aanvraag van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en spoedig contact met u opnemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan