Kantoorunit huren

Multihome heeft jaren ervaring met tijdelijke en semi permanente kantoorunits. Bij ons heeft u de keuze uit een standaard kantoorunit maar wij bieden ook maatwerk, zoals een volledige ingerichte unit. Naast een kantoorunit huren kunt u bij ons ook een kantoorunit kopen.

Kantoorunit huren

Tegenwoordig merken wij dat steeds meer bedrijven kantoorunits huren. Bedrijven moeten flexibeler reageren op de marktomstandigheden. Ze moeten bijvoorbeeld snel kunnen uitbreiden maar ook kunnen inkrimpen wanneer nodig. Een kantoorunit huren is dan een goede oplossing. Wij kunnen op zeer korte termijn uw huisvestingsvraagstuk oplossen.

Ruim assortiment kantoorunits huren

Aangezien wij zelf de units produceren beschikken wij over een ruim assortiment kantoorunits waar u uit kunt kiezen. Wilt u toch een kantoorunit kopen, maar liever voor een gunstige prijs? Het komt vaak voor dat wij units uit de lease of huur terug krijgen die nog in prima staat zijn. Mede gezien het feit dat wij alle units uit degelijke materialen opbouwen, bent u bij ons verzekerd van een lange levensduur van de unit. Wij bieden zelfs de mogelijkheid de gebruikte kantoorunit naar wens aan te passen. Doordat wij continu voorraad hebben is het mogelijk snel aan uw wensen te voldoen.

Een tevreden klant

Wij vinden een tevreden klant erg belangrijk. U kunt altijd bij ons terecht voor persoonlijk en professioneel advies. Onze tijdelijke units zijn zo uitgebreid dat ze van vrijwel alle mogelijkheden worden voorzien. Onze specialisten hebben jaren lange ervaring en uitgebreide kennis van de verschillende sectoren waar de tijdelijke huisvesting toegepast kan worden. Laat ons u op professionele wijze helpen aan flexibele bedrijfsruimte. Voor meer informatie over een kantoorunit huren of kopen neemt u contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk door hieronder ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte op te nemen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en u spoedig reageren op uw aanvraag.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan