Kantoorunit kopen

Bij Multihome bent u aan het juiste adres voor diverse soorten kantoorunits. Kernachtig gezegd leveren wij tijdelijk en semipermanente huisvesting. Bij ons kunt u een kantoorunit kopen maar ook een kantoorunit huren.

Kantoorunit kopen

Wij leveren aan diverse branches, denk aan bedrijven, scholen, gezondheidzorg en de bouw. Voor iedere branche bieden wij een slimme oplossing voor de huisvesting. Dat kan zijn van een simpele bouwunit tot een volledig ingerichte kantoorunit.

Onze kantoorunits zijn voor diverse toepassingen mogelijk:

  • Kantoorunits voor korte of langere tijd
  • Units die op hoogte geplaatst kunnen worden
  • Kantoorunits op maat gemaakt (zodat ze volledig aan de wensen van de klant voldoen)

Beste kwaliteit kantoorunit kopen

Gaat u een kantoorunit kopen, dan is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Zo is de kwaliteit erg belangrijk. De units die wij verkopen en verhuren zijn zo ontworpen dat ze efficiënt te produceren zijn, flexibel samen te voegen zijn en gemakkelijk in het onderhoud zijn. Daarnaast zijn onze units ook nog eens probleemloos te recyclen of een ronde langer te gebruiken als een gebruikte kantoorunit.

Bouwvergunning voor kantoorunit

Multihome biedt u een fijne service. Wanneer u bij ons een kantoorunit koopt bieden wij de mogelijkheid u te ondersteunen bij het regelen van de benodigde bouwvergunningen voor een tijdelijke of semipermanente kantoorunit. Wij regelen het hele traject voor u.
Wilt u graag snel beschikken over een extra bedrijfsruimte? Of wilt eerst meer informatie over een kantoorunit huren?

Neem gerust contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag.

U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Zo kunt u hieronder ons contactformulier invullen of kunt u ons telefonisch benaderen op (0413)352540. Daarnaast is het ook mogelijk om direct al een offerte aan te vragen. Deze offerte kunt u hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend aanvragen. Wanneer u bij ons een offerte heeft aangevraagd, zullen wij deze in behandeling nemen en daarna spoedig contact met u opnemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan