Kantoorunits

Tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouw mogen de werkzaamheden niet stil komen liggen. Multihome kan op zeer korte termijn uw huisvestingsvraagstuk oplossen. Met onze flexibele kantoorunits leveren wij voor tijdelijke of langere termijn een veilige en deugdelijke werkaccommodatie.

Kantoorunits voor flexibele bedrijven

Bedrijven moeten steeds flexibeler reageren op veranderende marktomstandigheden. Dat betekent dat ze snel moeten kunnen uitbreiden maar ook inkrimpen. Een demontabele kantooraccommodatie die als het ware met het bedrijf meegroeit en als het nodig is inkrimpt is daarvoor bij uitstek geschikt.

Tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouw mogen de werkzaamheden niet stil komen liggen. Multihome kan op zeer korte termijn uw huisvestingsvraagstuk oplossen. Met onze flexibele kantoorunits leveren wij voor tijdelijke of langere termijn een veilige en deugdelijke accommodatie.

Semi-permanente kantoorbouw

Een goed ontwikkelde en industrieel gebouwde semi-permanente kantoorbouw (zoals Multihome die ontwerpt en levert) hoeft op geen enkele manier onder te doen voor de traditionele gebouwen. De uitstraling van kwaliteit en professionaliteit maken ze tot een visitekaartje voor uw bedrijf. Zelf geheel in de uitstraling van uw eigen bedrijf. En dankzij de modulaire opzet kunt u gemakkelijker indelen en bent u veel flexibeler in het clusteren van afdelingen.

Kantoorunit van Multihome

Bent u opzoek naar een kantoorunit, dan bent u bij Multihome op het juiste adres. Of het nu gaat om een kantoorunit huren, een kantoorunit kopen of om gebruikte kantoor units, wij zijn u graag van dienst. We gaan graag met u in een persoonlijk gesprek. Aan de hand van uw wensen geven we u een passend advies over alle aspecten die bij een tijdelijke kantoorhuisvesting komen kijken.

Bent u benieuwd naar onze diensten? Maak hieronder dan gerust een afspraak met ons in het contactformulier. Wanneer u liever telefonisch contact met ons opneemt dan kan dit ook, we zijn te bereiken op (0413) 352540.

Wanneer u al weet wat u wilt, kunt u hieronder ook vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen in ons offerteformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan