Mantelzorgunit

Een mantelzorgunit of mantelzorgwoning wordt los in de tuin geplaatst. Onze mantelzorgwoningen bestaan uit een natte cel, keuken, woonkamer en een slaapkamer en bieden het maximale wooncomfort. De zorgkamer is circa 9 meter lang en 6 meter breed, wat een oppervlak geeft van circa 54m2. Alle mantelzorgunits zijn voorzien van gevelbekleding die aansluit op de bestaande woning. De gevelbekleding is in diverse kleuren en materialen beschikbaar. Binnen 6 weken kan de mantelzorgunit gebruiksklaar zijn.

Mantelzorgunit huren

Wilt u een mantelzorgunit huren? Geen enkel probleem. Bij ons bent u helemaal op het juiste adres wanneer u een mantelzorgunit wilt huren. Wij hebben diverse mogelijkheden met betrekking tot de huur van deze units. Neem gerust contact met ons op om meer te weten over de mogelijkheden.

Mantelzorgunit kopen

Wilt u geen mantelzorgunit huren maar kopen? Ook dit is geen enkel probleem. Wij zijn u graag van dienst. Wanneer u al helemaal weet wat u wilt kunt u hieronder al een offerte aanvragen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Maar ook wanneer u nog niet helemaal weet wat u wilt is dit geen enkel probleem. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met de mantelzorgunits van Multihome. U kunt uw vragen stellen via het onderstaande contactformulier of door ons te bellen op het nummer (0413)352540.

Zorgunits bij Multihome

Zorgunits zijn gebruiksklare units die gemakkelijk zijn samen te stellen en die flexibel zijn in de mogelijkheden. Al de zorgunits van Multihome voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg. Bij Multihome bieden we zorgunits voor zowel de mantelzorg als voor WMO.

Een WMO unit is een unit die verstrekt wordt door de gemeente in het kader van WMO. Deze units zijn losse zorgkamers, voorzien van een slaapkamer en van een natte cel. Daarnaast zijn deze WMO units ook geheel rolstoeltoegankelijk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot de zorgunits van Multihome? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk door het onderstaande contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer (0413)352540. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan