Noodlokalen binnen 3 weken gebruiksklaar

Staat er een grote verbouwing voor de deur, of moeten er zo snel mogelijk noodlokalen worden gerealiseerd? Dan bent u bij Multihome helemaal op het juiste adres. Wij leveren noodlokalen die binnen 3  weken zijn geplaatst en zijn afgewerkt. Op zoek naar noodlokalen? Informeer dan gerust naar de vele mogelijkheden die u bij Multihome heeft.

Schoolgebouwen

Om het onderwijs optimaal tot zijn recht te laten komen is het voor opgroeiende kinderen nodig om in een stimulerende omgeving onderwijs te krijgen. Mede hierdoor zitten er bepaalde criteria aan een schoolgebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende ruimte voor klassikaal onderwijs, voor groepsactiviteiten en voor vieringen. Dit komt er op neer dat een gebouw flexibel moet zijn in gebruik.

Noodlokalen

Voor dit flexibele gebruik van schoolgebouwen is modulaire scholenbouw een perfecte oplossing. Met dank aan modulaire scholenbouw is het voor schoolbesturen mogelijk om snel te kunnen reageren op veranderende omstandigheden. Bij Multihome ontwikkelen we tijdelijke noodlokalen en tijdelijke klaslokalen die optimaal zijn voor verschillende vormen van onderwijs. Daarnaast zitten er eisen aan diverse lokalen. Zo vraagt een lokaal voor kleuters (met een natte hoek) om een andere opbouw dan praktijklokalen. Bij Multihome hebben we de kennis en de ervaring om, op basis van standaard onderdelen, samen met u een maatoplossing te realiseren voor noodlokalen.

Noodlokalen binnen 3 weken gebruiksklaar bij Multihome

Bij Multihome leveren wij noodlokalen die binnen 3 weken klaar zijn voor gebruik. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en over onze noodlokalen? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan erg gemakkelijk door het onderstaande contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook telefonisch te bereiken. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer (0413)352540. Wanneer u al precies weet wat u wilt is het ook mogelijk om ons offerteformulier in te vullen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en u spoedig iets laten horen.

Bij Multihome zijn wij u graag van dienst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan