Over ons

Veelzijdig in tijdelijke huisvesting

Kernachtig gezegd leveren wij tijdelijke en semi-permanente huisvesting. Achter deze simpele omschrijving gaat echter een hele wereld schuil. Een wereld waarin we onder andere bedrijven, scholen, gezondheidszorg en de bouwwereld voorzien van slimme oplossingen op het gebied van huisvesting. Onze dienstverlening is erg breed. Zo hebben we relatief simpele units voor op een bouwplaats, volledig ingerichte en gebruiksklare klaslokalen, maar ook complexe demontabele gezondheidscentra van meerdere verdiepingen inclusief verlichting, verwarming en data-infrastructuur.

Sommige klussen kunnen wij alleen maar met dank aan de kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. Deze kennis hebben wij niet alleen in onze eigen specifieke markt, maar ook zeker voor uw branche. Door deze twee zaken met elkaar te combineren zijn we in staat om de juiste maatwerk oplossing voor u te ontwerpen en te realiseren. Natuurlijk maken we graag een maatwerk voorstel voor u om uw ruimteprobleem inventief op te lossen. Door het creatief samenstellen van onze modulaire units kunnen we bijna al uw wensen tegemoet komen. We zullen u zeker verrassen!

Wilt u meer over onze dienstverlening? Geen enkel probleem! Kijk bijvoorbeeld op de pagina’s over onze kwaliteit, onze engineering, het grondwerk, de bouwvergunning, het milieu en de productie units. Op de pagina’s wordt dieper ingegaan op de desbetreffende onderwerpen waardoor u helemaal op de hoogte bent over de dienstverlening van Multihome.

Maar ook wanneer u liever een persoonlijk advies heeft is dit geen enkel probleem. U kunt ons altijd bellen op (0413)352540, maar daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen dat hieronder staat.

Ook wanneer u al helemaal weet wat u wilt helpen wij u graag verder. Onder dit artikel hebben wij namelijk ons offerteformulier staan. Wanneer u deze heeft ingevuld zullen wij spoedig contact met u opnemen. Bij Multihome zijn wij u graag van dienst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan