Bouwvergunning

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u prima ondersteunen bij het regelen van de benodigde bouwvergunning voor uw tijdelijk of semi-permanente gebouw. We loodsen u soepel door de hele procedure zodat u snel kunt beschikken over uw (tijdelijke) ruimte. Direct na akkoord van de opdracht, nemen wij het hele traject voor het regelen van de bouwvergunning voor onze rekening.

Als het, gezien de aard van de tijdelijke huisvesting, noodzakelijk is, zorgen we dat de units die we verhuren of verkopen aan de eisen van het Bouwbesluit voldoen. Het Bouwbesluit bestaat uit objectieve prestatie-normen waaraan alle nieuwe bouwwerken in Nederland moeten voldoen. Gemeenten toetsen alle bouwwerken aan deze normen, waarbij ook gekeken wordt naar locatie, gebruik en levensduur. Uiteraard ondersteunen wij u ook hierbij in uw contacten met uw gemeente.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan