Engineering

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Klanten kunnen dan ook altijd bij ons terecht voor professioneel advies. Wij zijn van mening dat een goed advies automatisch leidt tot betere oplossingen. Onze tijdelijke units zijn zo uitgebreid dat ze van vrijwel alle mogelijkheden kunnen worden voorzien. In de loop van de jaren zijn we steeds meer uitgebreid en hebben we veel kennis opgedaan waar onze klanten volop van kunnen profiteren. Onze engineering kent uiteraard alle technische eigenschappen van de verschillende modulaire units, maar heeft daarnaast ook een uitgebreide kennis van de verschillende sectoren waar die tijdelijke huisvesting toegepast wordt.

Om deze reden kunnen we altijd het gepast advies geven waarin we altijd rekening houden met de behoeften en wensen van de gebruiker.

Wij vinden het prettig om zo vroeg mogelijk betrokken te worden bij een project. Hierdoor kunnen wij zelf meer informatie opdoen en zo snel mogelijk te werk gaan. Als het gaat om een uitgebreid semi-permanent gebouw spreekt het vanzelf dat we er direct bij betrokken worden. Maar ook bij kleinere projecten kan een vroege inschakeling leiden tot een betere, efficiëntere en snellere oplossing.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan