Grondwerk

We realiseren ons terdege dat u er met het huren of kopen van een of meer units vaak niet bent. Er moet ook nog het nodige geregeld worden voor wat betreft grondwerk, fundering, bestrating, nutsvoorzieningen, eventueel groenvoorziening, etc. Ook daarin kunnen we u natuurlijk van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring bij het realiseren van projecten voor tijdelijke behuizing, kunnen we u optimaal adviseren of, als u dat wenst, al deze zaken voor u regelen. Natuurlijk krijgt u bij ons standaard uitgebreid advies over het grondwerk en de fundering voordat de units geplaatst worden (of we voeren dat voor u uit). Maar we kunnen onze specialisten ook inschakelen voor het aansluiten van de nutsvoorzieningen, voor het maken van bestratingen of voor het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen (bijvoorbeeld de aansluiting met een bestaand gebouw). U zegt maar hoe u het wilt, wij regelen het.

Een bijzondere vorm van uitbreiding van onze werkzaamheden is het verhoogd plaatsen van tijdelijke units. Voor verschillende relaties hebben we een oplossing bedacht waarbij we de units op een verhoogde stalen onderconstructie plaatsen. Bij buitentoepassing ontstaat zo extra parkeerruimte, bij binnentoepassing (bijvoorbeeld een extra kantoor in een productieruimte) blijft de productievloer vrij. Het zijn juist dit soort slimme toepassingen die de meerwaarde van Multihome onderstrepen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan