Kwaliteit

Kwaliteit is een vanzelfsprekendheid voor het hele bedrijf. Niet alleen voor de dienstverlening en de service maar ook de kwaliteit van de producten vindt bijvoorbeeld zijn basis in een uitgekiend productieontwerp. De units die wij verhuren en verkopen zijn zo ontworpen dat ze efficiënt te produceren zijn, flexibel zijn samen te voegen, gemakkelijk te onderhouden en op het einde van hun levensduur, probleemloos zijn te recyclen.

Daarnaast zijn we bijzonder kien op de materialen die wij inkopen. We hebben een uitgelezen groep van toeleveranciers geselecteerd door de jaren heen. Toeleveranciers met op ieders gebied het beste wat de markt te bieden heeft. Maar ook toeleveranciers die in hun productontwikkeling vooral letten op efficiënte verwerkbaarheid en probleemloze toepassing. Bij de productie worden deze geselecteerde materialen onder ideale omstandigheden (bijvoorbeeld droog en onder een gelijkmatige temperatuur) machinaal verwerkt en door geschoolde vakmensen samengevoegd tot maatvaste units.

De hele keten van productie tot plaatsing wordt bewaakt door een geïntegreerd kwaliteitssysteem. Dat betekent dat alle stappen nauwkeurig beschreven zijn en dat we die ook achteraf nog kunnen traceren.

Dit hele kwaliteitssysteem heeft maar een doel. U de allerbeste producten leveren met een constante hoge kwaliteit. Dat waarborgen we continue.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan