Milieu

We dragen het milieu een warm hart toe. Bij het ontwerp van producten en bij de keuze van de materialen en de wijze van verwerking zorgen we voortdurend voor een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. We kiezen voor materialen met een grote hergebruikwaarde en voor materialen die eenvoudig te recyclen zijn.

Zo is de draagconstructie en de buitenzijde van staal, een materiaal dat bijna eindeloos herbruikbaar is. En ook de materialen die we in het interieur gebruiken zijn gemakkelijk te recyclen. Uiteraard gebruiken we binnen de productie materialen (zoals lakken, kitten en lijmen) met een zo gering mogelijke milieubelasting.

Daarnaast is natuurlijk het hele concept van tijdelijke huisvesting, die na verloop van tijd op een andere plaats in een andere functie weer ingezet wordt, positief voor het milieu. Enerzijds laat het bedrijven en instellingen slim en optimaal omgaan met ruimte (en minimaliseert daarmee de milieuverliezen door ongebruikte ruimten), anderzijds wordt een investering in een (tijdelijk) gebouw ten volle gebruikt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan