Recreatie units

De tijd dat semi-permanente woonruimte op meewarige blikken kon rekenen, ligt al weer geruime tijd achter ons. Onze units worden op industriële schaal onder gecontroleerde omstandigheden uit geselecteerde materialen vervaardigd. Dit alles zorgt er voor dat de kwaliteit van de semi-permanente woonunits kwalitatief minstens gelijkwaardig is aan de traditionele bouw. Kwaliteit ten top!

Units in de recreatie sector

Daarmee zijn onze gebruiksklare woonunits ideaal voor toepassing in de recreatie sector. Dankzij de productie in onze fabrieken, hebt u op de bouwplaats slecht minimale en kortstondige overlast. Onze mogelijkheden om modulair te bouwen zorgt er voor dat u tal van mogelijkheden hebt om met de mobiele woonunits te variëren. En natuurlijk zorgen we voor sleutelklare oplevering, als u dat wilt zelf inclusief stoffering. Tailor made!

Rechts ziet u enkele recente voorbeelden van gerealiseerde gebruiksklare recreatietoepassingen. Natuurlijk kunnen we hier niet compleet zijn. Uiteraard komen we u in een persoonlijk gesprek graag alle aspecten van tijdelijke huisvesting toelichten. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan