Sanitair units en kleedruimtes op maat

Bent u op zoek naar sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld uw personeel? Compleet ingericht met douches, vrij hangende toiletten, urinoirs en een warmwatervoorziening? Allemaal geen enkel probleem. Bij Multihome kunt u uw sanitair units en kleedruimtes op maat en helemaal naar uw wensen inrichten. Wij creëren de voor u perfecte indeling voor uw sanitair units en kleedruimtes op maat.

Groot aanbod aan sanitaire units

Bij Multihome hebben we een groot aanbod aan sanitaire units. Zo hebben we een breed aanbod aan sanitaire units voor een tijdelijk of voor een semi-permanent gebruik. Daarnaast bieden we ook nog sanitair units voor de camping aan en natuurlijk sanitair units en kleedruimtes op maat. Wij zijn u graag van dienst wanneer u zoek bent naar een sanitaire unit. Aan de hand van uw wensen geven we u graag een passend advies over alle aspecten die komen kijken bij sanitaire voorzieningen.

Maatwerk bij Multihome

Bij Multihome leveren we maatwerk om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te genereren. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen krijgt u een passend advies op maat. Wij zullen er voor zorgen dat uw sanitaire units en kleedruimtes zo optimaal mogelijk worden ingericht. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Multihome? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer (0413)352540. Wanneer u ons contactformulier invult zullen wij dit in behandeling nemen en u zo snel mogelijk iets laten weten.

Offerte sanitair units en kleedruimtes op maat

Wij streven bij Multihome naar een maximale klanttevredenheid. Om dit te realiseren vinden wij het erg belangrijk om met klanten in gesprek te gaan. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al precies weet wat u wilt en dat u hiervoor graag een offerte heeft. Geen probleem. Hieronder is het mogelijk om snel, gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel contact met u opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan