Sanitair units

Voor tijdelijk of semipermanent gebruik leveren wij bij Multihome diverse sanitair units. U heeft de keuze uit losse en tijdelijke toiletruimtes, modulaire toiletgroepen, sanitair units voor de camping, sanitair units met kleedruimtes op maat, mobiele douches en cabines, eventueel gescheiden voor dames en heren. Onze sanitair units met kleedruimtes op maat zijn bijvoorbeeld perfect voor campings op festivals waar alle festivalgangers kunnen douchen, of naar het toilet kunnen gaan.

De sanitair units van Multihome kunnen toegepast worden bij onder andere bouwprojecten, evenementen en wedstrijden, maar daarnaast kunnen ze ook een onderdeel vormen van een semipermanent gebouw.

Standaard of luxe sanitair unit

De sanitair units zijn standaard zo uitgevoerd dat het reinigen erg eenvoudig gaat. Wanneer u het wenst kunnen we de toilet- en douche units ook uitvoeren met luxe sanitair en tegelwerk voor bijvoorbeeld toepassing in een kantoorgebouw of binnen de gezondheidszorg (of bijvoorbeeld klein sanitair voor kleuters).

Maatwerk bij Multihome

Bij Multihome staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom doen we er ook alles aan om tevreden klanten te genereren. Om dit doel te bereiken geven wij klanten een passend advies op maat. Vervolgens zorgen wij er voor dat de sanitair units zo optimaal mogelijk worden ingericht. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Multihome? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer (0413)352540. Wanneer u ons contactformulier heeft ingevuld, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Offerte sanitair units

Wanneer u al precies weet wat u wilt, dan kunt u hieronder al direct een offerte aanvragen. Dit kan erg gemakkelijk door ons offerteformulier in te vullen. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en vervolgens snel contact met u opnemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan