Schoolgebouwen / Noodlokalen

Opgroeiende kinderen hebben een stimulerende omgeving nodig om onderwijs optimaal tot zijn recht te laten komen. Een schoolgebouw moet dus voldoen aan onder andere de volgende criteria: voldoende ruimte voor klassikaal onderwijs, voor groepsactiviteiten, voor vieringen, kortom een gebouw dat zich flexibel laat gebruiken. Tegelijk doet zich bij alle vormen van onderwijs het probleem voor dat de toestroom van leerlingen door de jaren heen flink kan fluctueren. In het basisonderwijs hebben we natuurlijk te maken met de leeftijdsopbouw in de wijk en de cycli die daarbij horen. Maar ook in het middelbaar en hoger onderwijs komen grote fluctuaties in leerlingaantallen voor. Voor dit probleem is modulaire scholenbouw in de vorm van schoolgebouwen en noodlokalen een perfecte oplossing.

Tijdelijke klaslokalen, noodlokalen

Modulaire scholenbouw is een perfecte oplossing voor het hierboven beschreven probleem. Met dank aan de tijdelijke schoolgebouwen en noodlokalen kunnen schoolbesturen snel reageren op veranderende omstandigheden. De tijdelijke klaslokalen en noodlokalen die Multihome ontwikkelt zijn optimaal toegesneden op de verschillende vormen van onderwijs. Immers, een lokaal voor kleuters (met een natte hoek) stelt weer heel ander eisen dan een praktijklokaal voor het hoger onderwijs. Multihome heeft de kennis en de ervaring om, op basis van standaard onderdelen, samen met u een maatwerk oplossing te realiseren.

Rechts ziet u enkele recente voorbeelden van gerealiseerde gebruiksklare schoolgebouwen. Natuurlijk kunnen we hier niet compleet zijn. Uiteraard komen we u in een persoonlijk gesprek graag alle aspecten van tijdelijke huisvesting toelichten,

Schoolgebouwen en noodlokalen van Multihome

Wilt u meer weten over de diensten van Multihome met betrekking tot schoolgebouwen en noodlokalen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen maar daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om ons te bellen. Dit kunt u doen naar het nummer (0413)352540. Wanneer u ons contactformulier heeft ingevuld zullen wij zo snel mogelijk iets van ons laten horen.

Wanneer u al helemaal weet wat u wilt is het ook mogelijk om hieronder gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en zo snel mogelijk iets van ons laten horen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan