Speciale units

Naast de huur en verkoop van kantoorunits, woonunits en bouwketen heeft Multihome nog verschillende soorten speciale units. Deze verschillende speciale units worden hieronder allemaal kort beschreven.

Zorg units

Onder de zorg units van Multihome vallen verschillende speciale units. Zo heeft Multihome speciale WMO-units, mantelzorgunits en gezondheidszorgunits.

WMO-unit

Een WMO-unit is een unit of zorgkamer die verstrekt wordt door de gemeente in het kader van WMO. WMO-units zijn losse zorgkamers die voorzien zijn van slaapkamer en van een natte cel. Daarnaast zijn de WMO-units volledig rolstoeltoegankelijk.

Mantelzorgunit

Een mantelzorgunit is een unit die aan huis kan worden geplaatst. Mantelzorgunits bestaan uit een slaapkamer, een woonkamer, een natte cel en een keuken.

Gezondheidszorgunit

Gezondheidszorgunits zijn gebruiksklare units die erg gemakkelijk zijn samen te stellen en flexibel zijn in de mogelijkheden. Gezondheidszorgunits van Multihome voldoen aan de eisen in de gezondheidszorg.

Sanitair units

Ook wanneer u op zoek bent naar sanitaire units bent u bij Multihome op het juiste adres. Zo bieden wij normale sanitair units voor een tijdelijk of semi-permanent gebruik, sanitair units voor de camping en sanitair units met kleedruimtes op maat. Sanitair units met kleedruimtes op maat zijn bijvoorbeeld perfect voor campings op festivals waar alle festivalgangers kunnen douchen, of naar het toilet kunnen.

Noodlokaal units

Gaat uw school verbouwen of bent u om een andere reden op zoek naar noodlokalen? Bij Multihome ben je ervan verzekerd dat de noodlokalen binnen 3 weken gebruiksklaar zijn.

Overige speciale units

Naast de speciale units die hiervoor benoemd zien, bieden we bij Multihome ook nog overige speciale units. Dit zijn bijvoorbeeld recreatie units en units voor horeca of een tijdelijke winkel.

Speciale units door Multihome

Bent u op zoek naar een speciale unit of heeft u nog vragen over een van onze speciale units? Vraag hieronder dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan of vul het contactformulier in. Wij zullen spoedig contact met u opnemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op (0413)352540.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan