Units op bouwplaatsen

Gebruiksklare units worden vanouds toegepast op de bouwplaats. Demontabele kantooraccommodaties voor de bouwdirectie, mobiele keten voor de bouwvakkers, demontabele kantineruimten, mobiele materiaalopslag; voor alle functies is er een tijdelijke accommodatie beschikbaar. De tijd van de ouderwetse directiekeet met slechts elementaire voorzieningen ligt al jaren achter ons, want ook op de bouwplaats wordt volop gewerkt met computers en het belang van een goede werkomgeving is ook in de bouwwereld breeduit bekend.

Verschillende units voor bouwplaatsen

Multihome heeft uitgebreide mogelijkheden voor tijdelijke werkruimte op de bouwplaats, praktisch allemaal uit voorraad leverbaar, zodat we op korte termijn aan uw wensen kunnen voldoen. U hebt de keuze uit o.a. uitvoerdersruimten, mobiele kantineruimten, verplaatsbare toiletruimtes, etc., die we eventueel naar wens leveren met meubilair en complete stoffering en voorzien van rolluiken, zonwering en alarm.

Bouwplaatsunits

Rechts ziet u enkele recente voorbeelden van gerealiseerde gebruiksklare bouwplaatsunits. Natuurlijk kunnen we hier niet compleet zijn. Uiteraard komen we u in een persoonlijk gesprek graag alle aspecten van tijdelijke huisvesting toelichten, klik hier voor het maken van een afspraak.

Units op bouwplaatsen door Multihome

Wanneer u een units op bouwplaatsen laat plaatsen door Multihome, dan weet u dat uw wensen zo veel mogelijk worden vervult. Wij streven namelijk naar een maximale klanttevredenheid. Om uw wensen zo goed mogelijk tegemoet te komen geven wij een persoonlijk advies op maat. Wanneer u meer wilt weten over de dienstverlening van Multihome, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bij ons erg gemakkelijk door middel van het onderstaande contactformulier. Daarnaast zijn wij ook gewoon telefonisch te bereiken. Ons telefoonnummer hiervoor is (0413)352540.

Unit op bouwplaats offerte

Het is bij ons ook mogelijk om gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan via het onderstaande formulier. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen en spoedig contact met u opnemen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan