Units voor horeca of tijdelijke winkel

Gaat u uw winkelpand of uw horecaonderneming verbouwen of opknappen maar wilt u niet dat uw zaak tijdelijk moet sluiten? Dan is een unit de perfecte tijdelijke oplossing. Helemaal omdat het opknappen of verbouwen een dure aangelegenheid is, is het wel fijn dat er wel nog omzet gedraaid kan worden. Bij Multihome kunt u units voor horeca of tijdelijke winkel huren. Uw unit zal geheel naar uw wensen worden ingericht. U kunt uw unit in alle gemakken laten voorzien waardoor u uw werkzaamheden toch kunt blijven verrichten.

Unit voor horeca

Heeft u een horecaonderneming en gaat u deze verbouwen of opknappen maar wilt u toch uw werkzaamheden kunnen blijven verrichten? Dan is een horeca unit van Multihome de oplossing. Met dank aan onze horeca units kunt u uw zaak tijdens de verbouwing gewoon draaiende houden. U kunt uw horeca unit helemaal naar uw eigen wensen inrichten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een unit voor horeca bij Multihome? Neem dan gerust contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch door te bellen nummer (0413)352540. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dit in behandeling nemen en u  vervolgens zo spoedig mogelijk meer laten weten.

Unit voor een tijdelijke winkel

Ook wanneer u op zoek bent naar een unit voor een tijdelijke winkel bent u bij Multihome helemaal op het juiste adres. U kunt uw unit helemaal naar wens inrichten. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot een unit voor een tijdelijke winkel bij Multihome, neem dan gerust contact met ons op.

Units voor horeca of tijdelijke winkel door Multihome

Bij Multihome leveren we units voor horeca of tijdelijke winkel helemaal aan de wensen van de klant. Wij gaan graag met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van uw wensen. Mocht het zo zijn dat u al precies weet wat u wilt, dan is het ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Bij Multihome zijn we u graag van dienst.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan