WMO unit

Het liefst blijven mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis wonen. Toch kan het gebeuren dat thuis wonen niet meer mogelijk is. Iedere locatie en situatie is anders en de behoeftes kunnen per persoon verschillen. Een WMO unit huren is dan een uitstekende oplossing voor hulp en aandacht dichtbij huis. Multihome kan men verschillende WMO-units aanreiken met diverse oplossingen.

Wat is een WMO unit?

Een WMO unit of zorgkamer wordt door de gemeente verstrekt in het kader van de WMO. Een WMO unit is een losse zorgkamer voorzien van een slaapkamer en natte cel. Deze zijn volledig rolstoel toegankelijk en eventueel te voorzien van een plafondliftsysteem.

Zorgunits

Voor verschillende zorgunits en WMO-units huren kan men bij Multihome terecht. Wij zijn bekend met de eisen van de gezondheidszorg. Onze specialisten zijn ervaren en hebben de benodigde specifieke kennis in huis om een invulling te geven aan uw wensen.

Onze WMO-units of zorgunits worden door de gemeente verstrekt op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Zo’n WMO-unit is een losse zorgkamer voorzien van een slaapkamer en een natte cel. Deze units zijn verder geheel rolstoel toegankelijk en kunnen eventueel worden voorzien van een plafondliftsysteem.

Mantelzorgunit

Naast de WMO-units verzorgen wij ook mantelzorgunits of mantelzorgwoningen. Deze zorgunits aan huis worden los in uw tuin geplaatst. Deze units bestaan uit een slaapkamer, woonkamer, natte cel en keuken en biedt men de maximale wooncomfort. De mantelzorgwoningen zijn verder voorzien van gevelbekleding in diverse kleuren en materialen.

Verder maken wij alleen maar gebruik van grote hergebruik waarde, omdat wij het milieu een warm hart toedragen. “Veelzijdig in tijdelijke huisvesting” is daarnaast onze motto. Bij ons hoeft men niet in te leveren op wooncomfort en heeft men voldoende ruimte en privacy voor alle gezinsleden. Wij vinden het belangrijk om onze klanten de beste service te leveren.

WMO unit huren?

Wilt u een WMO-unit huren? Neem gerust contact met ons op en wij nemen het gehele traject u graag uit handen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan