Woonunit huren

Wilt u een woonunit huren voor bijvoorbeeld een grote verbouwing of bij de bouw van een nieuwe woning? Bij Multihome kunt u comfortabele woonunits huren. Wij hebben een ruim assortiment woonunits te huur.

Modulaire woonunits huren

De modulaire woonunits die u kunt huren, zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende privacy voor het hele gezin. Zo hebben deze woonunits een aparte keuken, badkamers en slaapkamers. We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van semipermanente woonunits huren, zodat uw wensen (gezinssamenstelling, gewenste ruimte, extra werkruimte, etc.) vaak prima gerealiseerd kunnen worden. Naast het huren van woonunits is het bij ons ook mogelijk om woonunits te kopen.

Woonunit huren uit een ruim assortiment

Bij Multihome hebben we een erg ruim assortiment woonunits te huur. Aangezien wij namelijk zelf de woonunits produceren, beschikken we over een erg ruim assortiment woonunits waaruit u kunt kiezen. Groot, klein, wat u maar wilt. Onze woonunits zullen u in al uw wensen voorzien. Wij besteden erg veel aandacht aan onze woonunits. Onze woonunits zullen daarom ook altijd erg netjes zijn en in een zeer goede staat verkeren.

Een tevreden klant

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de woonunits van Multihome. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen kunt u daarom ook altijd bij ons terecht voor een persoonlijk en professioneel advies. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuren van woonunits waardoor we u een goed advies kunnen geven. Wanneer u meer informatie wilt weten met betrekking tot het huren van een woonunit, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk met het onderstaande contactformulier. Weet u al helemaal wat u zoekt in uw woonunit en zou u hiervoor graag een offerte hebben? Dan kunt u hieronder ook gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag behandelen en vervolgens spoedig contact met u opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan