Woonunits voor lange en korte tijd

Door heel het land komt u woonunits tegen. Deze woonunits zijn leverbaar in diverse maatvoeringen en indelingen. Vanwege de goede isolatie zijn ze prima geschikt voor langere of korte termijn. Woonunits voor lange en korte tijd zijn snel leverbaar en een goed onderkomen tijdens uw verbouwing of tijdens het bouwen van uw huis.

Woonunit kopen

U kunt er bij ons voor kiezen om een woonunit te kopen. Wij verkopen zowel losse als geschakelde woonunits met een groot aantal verschillende interieurindelingen. Wanneer u een woonunit wilt kopen bij Multihome dan zijn er tal van mogelijkheden. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot het kopen van een woonunit bij Multihome, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, of per telefoon op het nummer (0413)352540.

Woonunit huren

Wanneer u maar voor een korte tijd een woonunit nodig heeft, dan is het misschien wel aantrekkelijk om een woonunit te huren. De woonunits van Multihome zijn in alle gemakken voorzien en bieden meer dan voldoende privacy voor het hele gezin. Zo hebben deze woonunits een aparte keuken, badkamers en slaapkamers. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het huren van woonunits.

Offerte woonunits voor lange en korte tijd

Bij Multihome streven wij naar een maximale tevredenheid bij onze klanten. Omdat wij dit erg belangrijk vinden gaan wij altijd met onze klanten in gesprek over wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot woonunits voor lange en korte tijd. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al helemaal weet wat u wilt. In dit geval is het bij ons ook mogelijk om hieronder snel, gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wanneer wij uw aanvraag binnen hebben zullen wij deze snel behandelen en contact met u opnemen. Multihome is u graag van dienst!

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan