Woonunits

Er kunnen tal van omstandigheden zijn waarbij u behoefte heeft aan tijdelijke woonruimte, zoals een woonunit. Het kan hierbij gaan om woonunits voor lange en korte tijd. Bijvoorbeeld als u gaat bouwen en uw huidige woning al verkocht hebt, als oplossing bij een calamiteit, bij een ingrijpende verbouwing van uw woning, etc. Maar wat de reden ook is, u wilt eigenlijk niet inleveren op wooncomfort. Ook in uw tijdelijke woning wilt u het net zo gezellig hebben als u gewend bent en wilt u niet te veel inleveren op het gebied van privacy. Onze woonunits zorgen dat u op dat gebied niet hoeft in te leveren.

Modulaire woon unit

De modulaire woon units van Multihome zorgen dat u, ook als is het tijdelijk, perfect kunt wonen. Comfortabel, met voldoende privacy voor alle gezinsleden, met een aparte keuken en badkamer en met meerdere slaapkamers. Kortom, wonen waarbij u zich goed voelt. We hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van semi-permanente woonunits, zodat uw wensen (gezinssamenstelling, gewenste ruimte, extra werkruimte, etc) vaak prima gerealiseerd kunnen worden.

Woonunit offerte aanvragen

Rechts ziet u enkele recente voorbeelden van gerealiseerde gebruiksklare tijdelijke woonruimten. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag alle aspecten van tijdelijke huisvesting toe. Hieronder kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen spoedig met uw aanvraag aan de slag gaan zodat u ook weer snel een reactie heeft.

Woonunits door Multihome

Wanneer u op zoek bent naar een woonunit, dan bent u bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om een woonunit kopen, een woonunit huren, gebruikte woonunits of voor woonruimte voor seizoensarbeiders, wij zijn u erg graag van dienst. In een persoonlijk gesprek zullen wij u aan de hand van uw wensen een passend advies geven die past bij uw tijdelijke huisvesting.

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan hieronder het contactformulier in of bel naar (0413) 352540

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen.
Interesse om een unit te kopen of huren? Vul dan ons offerte-formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Of heb je een vraag?
Neem contact met ons op

Multihome projecten

Laatste project

Units bouwpersoneel hotel Eindhoven Airport

Voor een periode van ruim 2 jaar heeft Multihome een compleet ketenpark geleverd voor Heijmans om tijdens de bouw van een hotel op Eindhoven Airport. De units worden gebruikt als schaftgelegenheid, vergaderruimte, werkplek en is natuurlijk voorzien van de noodzakelijke…

Lees meer Alle projecten

Wij leveren o.a. aan